Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@13:48:53 GMT

دو تفاهم‌نامه پست بانک ایران به امضا رسید

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۵۲۶۳

دو تفاهم‌نامه پست بانک ایران به امضا رسید

با حضور معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ دو تفاهم‌نامه پست بانک ایران به امضا رسید و توکن ققنوس و باجه بانکی پارک فناوری پردیس در اینوتکس ۲۰۲۲ افتتاح شد. به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، محمدامین آقامیری، معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و اکبر قنبرپور، مشاور وزیر، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت خدمات هوایی پیام، در بدو ورود به این نمایشگاه در غرفه پست بانک ایران حضور پیدا کردند و در حضور آن‌ها و بهزاد شیری، مدیرعامل پست بانک ایران، ابتدا دو تفاهم میان شرکت افرا سرمایه دیجیتال و شرکت راهکار‌های هوشمند هسته پیراد (پی نت) با پست بانک ایران به امضا رسید و در ادامه از توکن ریالی پست بانک ریال در کیف پول ققنوس رونمایی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در تفاهم‌نامه نخست، که به امضا فرهاد بهمنی به نمایندگی از پست بانک ایران و مدیرعامل شرکت راهکار‌های هوشمند هسته پیراد (پی نت) به مدت یکسال به امضا رسید، پست بانک ایران متعهد شده که خدمات خود را در قالب API در اختیار پی نت قرار دهد و هزینه ایجاد بستر مورد استفاده جهت تحویل و لینک پشتیبان آن تا مقصد پی نت بر عهده بانک است.

همچنین پی نت موظف است ارتباط امن دو طرفه SSL بین سرور خود و بانک را به صورت دایم برقرار کند و احراز هویت و اهلیت نهاد‌های ثالث که از خدمات پلتفرم بانکداری باز پی نت استفاده خواهند کرد بر عهده این شرکت بوده و پی نت با تبعیت از سیاست‌های بانک در چارچوب مدل اهلیت و صلاحیت سنجی مشتریان اختیار ارائه سرویس به آن‌ها را دارد.

بر اساس این گزارش، پی نت متعهد است پنل کاربری پلتفرم پی نت را جهت مدیریت و فعالسازی، غیرفعالسازی سرویس‌ها و دسترسی به اطلاعات مربوط به، جزئیات تراکنش‌ها و جزئیات کامل گزارش‌ها به نحوی که امکان محاسبه کارمزد‌ها و رهگیری تراکنش‌های تحقق یافته را داشته باشد در اختیار بانک قراردهد.

همچنین در قرارداد دوم، سید اصغر جلیلی‌نیا عضو هیات مدیره پست بانک ایران، محمد مهدی مومنی رنانی مدیرعامل و تیم لطیف رئیس هیات مدیره شرکت افرا سرمایه دیجیتال (ازکی وام) و با هدف همکاری متقابل برای اعطای تسهیلات بصورت آنلاین به مشتریان ثبت نام شده از طریق پورتال این شرکت قرارداد فی مابین امضا کردند.

بر طبق این تفاهم‌نامه که به مدت یکسال شمسی به امضا طرفین رسید، پست بانک ایران متعهد شد، در فاز اول، اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال بصورت پایلوت برای اعطای تسهیلات در نظر بگیرد که براساس درخواست شرکت و بررسی‌های بانک قابل تمدید است.

بر اساس این قرارداد، این تسهیلات در قالب تسهیلات مرابحه و حداکثر ۳۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت ۱۲ و ۲۴ ماه، بصورت غیر مکنایی پرداخت می‌شود. احراز هویت و اعتبارسنجی متعهد، ضامن و اخذ مدارک لازم توسط شرکت افرا سرمایه دیجیتال انجام می‌شود.

پس از پایان آیین امضای این دو تفاهم‌نامه با حضور بهزاد شیری، محمدامین آقامیری و اکبر قنبرپور از توکن ریال پست بانک ایران در کیف پول ققنوس طبق قرارداد بانک و شرکت یکتا ققنوس پارس رونمایی شد.
توکن ریال پست بانک با نماد IRRP ابزاری است که سعی در مدیریت خرید‌های خرد دارد. هر کاربر با خرید مقداری از این توکن می‌تواند تراکنش‌های روزمره و خرد خود را به سادگی و با هزینه بسیار پایین انجام دهد و از فروشگاه‌های متصل به شبکه خرید حضوری و اینترنتی داشته باشند.

در پایان هم از دو کتاب استراتژی بانکداری دیجیتال، اقدامات و برنامه‌های پست بانک ایران در راستای سند تحول دولت مردمی رونمایی شد.

افتتاح باجه بانکی پارک فناوری پردیس با حضور شیری، آقامیری و قنبرپور آخرین برنامه روز سوم نمایشگاه اینوتکس پست بانک ایران بود.

همچنین غرفه پست بانک ایران امروز شاهد حضور رضا باقری اصل معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مجتبی توانگر رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی و سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران (فتا) بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پست بانک پست بانک ایران بانکداری الکترونیک بانکداری اسلامی بانک پست بانک ایران امضا رسید تفاهم نامه دو تفاهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۵۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴)  از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت امسال با حضور شرکت‌های فناور و نوآور داخلی و خارجی در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ حامی همیشگی شرکت‌های فناور و نوآور، امسال نیز همچون سال‌های گذشته درسیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX۲۰۲۴) حضور دارد.

این صندوق پژوهش و فناوری با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق خود در ارائه خدمات نوین مالی و فناوری به اکوسیستم فناور و نوآور کشور، در اینوتکس امسال نیز برنامه‌های مختلفی را در تقویم اجرایی خود دنبال می‌کند.

رونمایی از نخستین سکوی تامین مالی جمعی ارزی_ریالی کشور

محمد کلاهی؛ معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین در خصوص برنامه‌های پیش روی این صندوق در نمایشگاه اینوتکس امسال گفت: این صندوق به عنوان صندوق پژوهش و فناوری پیشتاز در ارائه خدمات مالی به زیست بوم فناوری کشور، همواره به دنبال بهینه سازی فرآیند‌های مالی و بهره مندی این اکوسیستم از ابزار‌های به روز و نوین تامین مالی است.

وی با اعلام خبر اخذ موافقت اصولی تاسیس نخستین «سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی» در کشور گفت: صندوق توسعه فناوری‌های نوین در راستای ارائه ابزار‌های نوین تامین مالی در زیست بوم فناوری کشور در دی ماه ۱۴۰۲ موفق به اخذ موافقت اصولی تاسیس سکوی تامین مالی جمعی ارزی- ریالی از فرابورس ایران شد. این سکو که با نام «نوین کراود» به ثبت رسیده است، نخستین سکوی تامین مالی ارزی کشور است که با همکاری وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، فرابورس ایران و صرافی بانک ملی، در حال رسیدن به مراحل اجرایی است. در این مدت پلتفرم و زیرساخت آن ایجاد شده و در مراحل پایانی اخذ مجوز فعالیت از فرابورس است.

کلاهی با اشاره به شعار امسال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» بستر نوین کراود را به عنوان یکی از بهترین روش‌های تحقق شعار سال دانست و افزود: نرخ بازدهی مطلوب، تضمین اصل سرمایه و بازدهی کوتاه مدت پروژه‌ها از مزایای این سکوی تامین مالی جمعی است. ضمن این که مجوز این سکو برای نخستین بار در کشور توسط یک صندوق پژوهش و فناوری با بیش از ۱۷ سال تجربه فعالیت مالی اخذ شده و بنا دارد که مسیر تامین مالی حوزه فناوری و تولید را با تکیه بر سرمایه‌های خرد هموار ساخته و چشم انداز روشنی را برای بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور از این ابزار نوین تامین مالی ترسیم نماید.

تفاهم نامه با هیئت تجاری روسیه در راستای صادرات محصولات دانش بنیان

کلاهی توسعه بازار و تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان و فناور را از دیگر برنامه‌های این صندوق به ویژه در سال‌های اخیر یاد کرد و گفت: یکی از کشور‌های هدف برای صادرات فناوری و محصولات دانش بنیان روسیه است. بر این اساس با بررسی، ارزیابی و مذاکرات صورت گرفته بین هیئت تجاری روس و صندوق توسعه فناوری‌های نوین در یک سال اخیر، اکنون زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری با این هیئت فراهم شده است.

وی این تفاهم نامه را زمینه ساز همکاری‌های جدید فناورانه بین ایران و روسیه دانست و تاکید کرد: در اینوتکس ۲۰۲۴ تامین نیاز‌های فناورانه دو کشور در قالب این تفاهم نامه به امضای صندوق توسعه فناوری‌های نوین و هیئت تجاری روسیه خواهد رسید.

تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) فولاد مبارکه

محمد کلاهی، مدیریت و راهبری منابع در حوزه فناوری و پروژه‌های فناورانه را از دیگر برنامه‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد و گفت: این مهم همواره با تکیه بر تجربه و کارنامه موفق همکاری صندوق با هلدینگ ها، شرکت‌های سرمایه گذاری و شرکت‌های بیمه دنبال شده است و صندوق قابلیت خود را در مدیریت و راهبری صحیح این منابع در حوزه فناوری و سرمایه گذاری با بازدهی مطلوب، اثبات کرده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه جدید صندوق با یکی از بزرگترین صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی افزود: در همین راستا در اینوتکس امسال صندوق توسعه فناوری‌های نوین تفاهم نامه همکاری دیگری را با صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین صندوق‌های CVC حوزه فناوری منعقد می‌کند.

توسعه فناورکارت با افزودن خدمات محصول ایران کارت بانکی
معاون اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین با اشاره به آغاز پروژه «فناورکارت؛ نخستین نئوبانک شرکتی حوزه فناوری» در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته افزود: فناورکارت نئوبانکی به بزرگی زیست بوم فناوری کشور است و شکل گیری صحیح این خدمت کار بزرگی را می‌طلبد.

به همین منظور و در راستای توسعه خدمات فناورکارت به فعالان زیست بوم فناوری کشور، امسال تفاهم نامه‌ای با شرکت بهین فردا؛ از مجموعه بانک آینده به منظور همکاری مشترک این دو مجموعه در توسعه این محصول و اضافه شدن خدمات جدید B۲C به خدمات موجود شرکتی این پلتفرم، در اینوتکس منعقد خواهد شد.

کلاهی با تاکید بر گستردگی خدمات ایران کارت  در کشور به عنوان دلیل نخست انعقاد این تفاهم نامه یادآور شد: تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با شرکت بهین فردا به دلیل وسعت و کیفیت خدمات محصول ایران کارت و باشگاه مشتریان بانک آینده است. اضافه شدن این خدمات در کنار خدمات متعدد حقوقی و حقیقی موجود در پلتفرم فناورکارت آن را به محصولی ویژه و ممتاز برای استفاده شرکت‌های حوزه فناوری و پرسنل شاغل در شرکت‌ها و پارک‌های سراسر کشور تبدیل می‌کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود