Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@10:23:33 GMT

لزوم افزایش ارتباط شرکت ملی و اتحادیه جهانی پست

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۹۷۳۹

لزوم افزایش ارتباط شرکت ملی و اتحادیه جهانی پست

وزیر ارتباطات و فناوی و اطلاعات نوشت: نقش فعال و همکاری بیشتر شرکت ملی پست ایران با اتحادیه جهانی پست را خواستاریم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عیسی زارع‌پور در پستی که در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت، نوشت:

«در آخرین روز سفر به ژنو برای دیدار با «ماساهیکو متوکی»، دبیر کل اتحادیه جهانی پست به برن رفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این دیدار انتخاب آقای متوکی به دبیرکلی اتحادیه جهانی پست (UPU) را تبریک گفتم و سپس اقدامات شرکت ملی پست ایران در پیاده‌سازی طرح تحول و هوشمندسازی فرآیندهای پستی را توضیح دادم. از نقش فعال و همکاری نزدیک شرکت ملی پست ایران با این اتحادیه در طول سال‌های گذشته گفتم و خواستار بسط بیشتر این روابط شدم.

همچنین از دبیرکل خواستم تا برای رفع موانع و محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های ناعادلانه در مسیر پست بین‌الملل تلاش کند. به او یادآوری کردم که برخی کشورها به بهانه تحریم و برخلاف رویه و اصول بنیادین اتحادیه جهانی پست، روابط پستی‌شان را کاهش داده‌اند یا در پرداخت و تسویه مطالبات مالی مانع ایجاد می‌کنند و اتحادیه موظف است از این گونه اقدامات جلوگیری کند.

آقای متوکی هم با اشاره به خدمات مستمر پست ایران در سال‌های کرونایی گفت: «پست ایران در دو سال گذشته پشتیبان کسب و کارهای فعال در ایران بود و اجازه نداد این کسب و کارها با مشکل روبرو شوند. او از نقش سازنده ایران در اتحادیه آسیا اقیانوسیه پستی تمجید کرد و گفت: «در ماه‌های آینده سازوکارهایی برای رفع موانع پست بین‌المللی و وصول مطالبات کشورها ایجاد خواهد شد.» وی اذعان کرد که محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها نباید شامل خدمات پستی شود. آقای متوکی همچنین وعده داد که اتحادیه جهانی پست، شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران را تا هوشمندسازی کامل همراهی کند.

از آقای متوکی دعوت کردم که در نمایشگاه بین‌الملی پست که ماه اکتبر (پاییز) در ایران برگزار می‌شود حضور داشته باشد که مورد استقبال او قرار گرفت. سفر کاری به سوئیس هرچند بسیار فشرده و کوتاه بود اما بستر بسیاری از همکاری‌های مشترک بین‌المللی را هموار کرد.»

کد خبر 580414

منبع: ایمنا

کلیدواژه: عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات سفر شرکت ملی پست اتحادیه جهانی پست شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اتحادیه جهانی پست شرکت ملی پست پست ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۹۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف

امین نوربخش کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بر اساس شاخص‌های موجود امنیت انرژی مربوط به کشورهای مصرف کننده است، گفت: کشورهایی نظیر ایران و کشورهایی که بیشتر صادر کننده هستند باید ابتدا تغییراتی در شاخص‌ها ایجاد کنند و سپس به عنوان امنیت انرژی از آن یاد نمی‌شود و بیشتر ابعاد صادراتی آن و تنوع مقاصد صادراتی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: ما هم در تولید و هم مصرف دچار مشکل هستیم، زیرا تولیدمان در مقایسه با ذخایری موجود بسیار کم است و اگر این روند ادامه دار باشد اتمام ذخایر گازی و نفتی ما تقریباً ۸ دهه طول می کشدو آخرین کشوری هستیم که ذخایر آن به اتمام می‌رسد.

نوربخش ادامه داد: ما اگر این نسبت را افزایش ندهیم باعث می‌شود که پس از چند دهه ایران و چند کشور دیگر نفت و گاز دارند و سایر کشورها نفت و گازشان به اتمام رسیده است در این شرایط سایر کشورها روندی را طی نمی‌کنند که برای تأمین انرژی خود به یک یا دو کشور وابسته شوند.

به گفته این کارشناس انرژی، روندی که برای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی آغاز شده به این دلیل است که قدرت‌های بزرگ دسترسی چندانی به انرژی ندارند و هر چقدر ادامه پیدا کند کشورهای بیشتری را همراه خود می‌کند و کشور ما که تقاضا برای سوخت‌های فسیلی وجود دارد اگر تولید را افزایش ندهد در دوره‌ای مجبور به فروش نفت و گاز می‌شوند که مشتری برای آن نیست و قیمت‌ها را به شدت کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل در عرضه و تولید باید به فکر افزایش باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مصرف نیز چالش‌هایی وجود دارد و شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بیشتر است، خاطر نشان کرد: برای انجام یک واحد کار مشخص دو برابر میانگین جهانی انرژی مصرف می‌شود و فرصت بالقوه ای وجود دارد که با بهینه سازی بتوانیم مصرف انرژی را کاهش دهیم تا ظرفیتی برای صادرات و درآمد ارزی و حتی ایجاد روابط سیاسی از طریق توسعه روابط انرژی در فضای منطقه ایجاد شود.

به گفته نوربخش می‌توان گفت تولید نسبت به ذخایر موجود کم است و باید حجم تولید را افزایش داد و حتی آن را به دو برابر برسانیم و هم به لحاظ مصرف آن را کاهش دهیم.

وی در خاتمه یادآور شد: بهینه سازی راه‌های مختلفی دارد به عنوان مثال تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی، رفع نشتی خطوط لوله و حتی تعویض بخاری و راه کارهای قیمتی؛ قیمت گذاری پلکانی می‌تواند در بهینه سازی مصرف مثمر ثمر واقع شود. اما ابتدا باید برسی کرد که مدام یک از این راهکارها ظرفیت بیشتری دارد به عنوان مثال در بخش خانگی از راهکارهای غیر قیمتی نظیر تعویض بخاری‌ها می‌توان دنبال کرد

کد خبر 6097948 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود